Contribuie la povestea mocăniței

Susține-ne și tu!

Nu am fi putut ajunge atât de departe fără implicarea și susținerea persoanelor și a companiilor care ne-au fost alături până acum, și avem nevoie de susținerea voastră și mai departe pentru a putea continua să facem bine pe Valea Hârtibaciului, să păstrăm mocănița vie și să o readucem și celorlalte comunități care au pierdut-o în 2001!

Ne poți susține astfel:

Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit

Persoanele fizice ne pot redirecționa 3,5% din impozitul pe venit, impozit care altfel ar ajunge tot la Stat. Astfel, ai certitudinea că măcar 3,5% din contribuțiile tale la Stat sunt investite acolo unde vrei tu și ajută la dezvoltarea sustenabilă a Văii Hârtibaciului prin turism și la conservarea și restaurarea căii ferate înguste Sibiu-Agnita.

Redirecționarea se face completând formularul 230, iar pentru aceasta folosim portalul redirectioneaza.ro, unde vă puteți genera formularul completat cu datele dumneavoastră. Ulterior, va trebui printat, semnat și trimis la administrația fiscală de care aparțineți, sau ni-l puteți trimite la contact@sibiuagnitarailway.com și ne ocupăm noi de depunerea lui.

Găsiți formularul la redirectioneaza.ro/asociatia-prietenii-mocanitei

Redirecționarea a până la 20% din impozitul pe profit

Persoanele juridice ne pot sponsoriza cu sume de până la 20% din impozitul pe profit, sume care altfel ar ajunge la Stat. Sponsorizarea se face pe bază de contract încheiat între sponsor și beneficiar, cu clauze stabilite de comun acord, astfel încât sponsorul să poată stabili pe ce vor fi folosiți banii și să beneficieze de promovarea dorită la evenimentele și pe canalele noastre de comunicare. Model de contract

În cazul în care persoana juridică nu a redirecționat toată suma reprezentând 20% din impozitul pe profit aferent anului 2021, ANAF a introdus posibilitatea redirecționării acesteia până la data de 31 decembrie 2022, prin completarea declarației 177, alături de contractul încheiat între sponsor și beneficiar. Pentru acest caz, acesta este modelul de contract.

Pentru orice detalii, vă rugăm să ne contactați la contact@sibiuagnitarailway.com

Virament direct în conturile bancare

Una dintre cele mai simple metode de a ne susține activitățile este viramentul bancar. În acest scop, Asociația Prietenii Mocăniței are deschise următoarele conturi la Banca Transilvania (cod Swift/BIC BTRLRO22XXX):

RO03 BTRL 0330 1205 S480 81XX - deschis în RON
RO75 BTRL 0330 4205 S480 81XX - deschis în EUR