Follow Us on Twitter

See Us on Facebook
MONUMENT
ISTORIC
Calea ferată îngustă Sibiu - Agnita - Sighișoara, cu ramificația Cornățel - Vurpăr, este clasată ca monument istoric, categoria ansamblu, grupa B, cod SB-II-a-B-20923 în Lista Monumentelor Istorice.
 

Rezervări online

Sezonul s-a încheiat și nu vor mai circula trenuri periodice. Se vor organiza însă trenuri ocazionale, ce vor fi promovate pe pagina noastră de facebook.

Pentru că cererea de bilete nu mai este mare, s-a hotărât ca rezervările online a biletelor nu mai este necesară. Vă puteți deplasa la Hosman, de unde pleacă câte un tren în fiecare sâmbătă de la ora 13:00.

Trenul va circula în fiecare sâmbătă, cu plecare la ora 13:00 din stația Hosman. Traseul va fi Hosman-Cornățel dus-întors, o distanță totală de 14 km care va fi parcursă în aproximativ o oră și 45 de minute. Prețul unui bilet dus-intors este 25 lei/adult sau 15 lei/copil și se va procura înainte de plecarea trenului din gara Hosman. Copiii care nu au 4 ani împliniți nu au nevoie de bilet.

Alegeți ziua ca să vedeți trenurile și gradul de ocupare a acestora, precum și pentru a vă rezerva biletele.

Atenție, rezervările expiră cu 10 minute înainte de plecarea trenului, după care locurile rămase libere vor putea fi date persoanelor care se prezintă fără rezervare.

Pentru fiecare sâmbătă, rezervările se vor putea face de la începutul săptămânii respective.

Veți primi un email de confirmare a rezervării. Dacă nu îl primiți într-un timp rezonabil, vă rugăm să îl căutați și în Spam sau Junk.

În cazul în care întâmpinați dificultăți la folosirea sistemului de rezervări online, vă rugăm să ne contactați la alex.barac@sibiuagnitarailway.com

 
Le suntem recunoscători pentru ajutor: